Over ons

Modern, maar toch warm, sfeervol en rustiek, dat zijn de kenmerken van De Schaapskooi. Onze persoonlijke benadering, service, kwaliteit en inlevingsvermogen maken het plaatje compleet. Alles wordt voor u tot in de kleinste details geregeld!

Sinds 1966 is De Schaapskooi hèt toneel van feesten en partijen. De kracht van De Schaapskooi is dat zij in al die jaren nooit stil is blijven staan; continu is ons team bezig met het perfectioneren van de locatie, de mogelijkheden en het verbreden van onze horizon wat betreft ons keukenaanbod.

'Feest' is een groot en veelomvattend woord; een bruiloft, kraamfeest, afstudeerborrel, verjaardagsfeest, diner (dansant), bedrijfsuitje of zomaar iets te vieren, alles is mogelijk. Natuurlijk is ons team tevens bereid om een op maat gemaakt arrangement voor u samen te stellen.

De Schaapskooi beschikt over een ruime accommodatie. Drie ruime zalen, een bar en een binnentuin met terras, die makkelijk bediend worden met onze culinaire specialiteiten uit de centraal gelegen ruim opgezette keuken.

Sinds een aantal jaren richt De Schaapskooi zich volledig op het organiseren van feesten en partijen met als resultaat dat wij nog meer aandacht kunnen schenken aan uw bruiloft, vergadering of ander feest.

De Schaapskooi is een officiële trouwlocatie waar u de mogelijkheid heeft om elkaar het jawoord te geven in de stijlvolle zalen, de prachtige tuin of op het zonnige terras.

We hebben voor de Schaapskooi gekozen omdat het zo'n leuke sfeer en uitstraling heeft, maar ook het gemak van een partycentrum. Dat merkten we al tijdens de voorbereidingen, alles is bespreekbaar, ze denken met je mee en kennen ook veel goede adresjes.

Iris

De Schaapskooi

Korftlaan 3
2616 LJ Delft
Tel. 015 - 213 44 95
Fax. 015 - 212 17 31