Eten & drinken

Van het ontbijt tot een laat diner en ook nog in de diverse prijsklassen kunt u bij ons terecht. Onze keukenbrigade stelt tevens iedere maand een menu Schaapskooi samen, gebaseerd op de ingrediënten passend bij het seizoen. Onze arrangementen zijn op een Frans / Nederlandse keuken gebaseerd.

Als u bij het diner of buffet een tafelindeling wenst, kunnen wij de naamkaartjes voor uw gasten verzorgen. U hoeft ons alleen een dag voorafgaand aan uw diner een namenlijst en gewenste tafelindeling te geven. Daarnaast kunnen wij ook menukaarten voor u maken voorzien van uw eigen samengestelde tekst.

Onze wijnkaart sluit prima aan bij de gerechten die wij serveren. Het is ook mogelijk om uw diner aan te vullen met een wijnarrangement. Ons team adviseert u graag bij het maken van uw keuze.

Buffetten

Het is natuurlijk mogelijk om een buffet uit te breiden met een kopje soep en of een dessert buffet.
Buffetten serveren wij vanaf 30 personen.

Barbecue

De barbecue wordt op één van onze terassen geserveerd en bij slecht weer is er natuurlijk een zaal voor u beschikbaar. Barbecues serveren wij voor groepen vanaf 30 personen.

'Walking Dinner'

Ons 'Walking Dinner' biedt een dynamische en heerlijke gelegenheid om bij te praten met uw relaties. De gasten kunnen de gerechten, al kletsend, aan een statafel comfortabel eten.

Kerstbrunch

Wij serveren een feestelijke brunch van 12.00 tot 15.00 uur op dinsdag 25 en woensdag 26 december.

Brunch

Heerlijk uitslapen op zondag. Geen ontbijt maken maar aanschuiven aan een grandioze brunch die wordt gepresenteerd op een groots buffet tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Vanaf 30 personen kunnen wij dit voor u organiseren. Een aantal keren per jaar organiseren wij een brunch waarvoor u zich per persoon kunt inschrijven (geen verplicht aantal personen).

High Tea

Onze High Tea wordt in de tweede helft van de middag van 14.00 uur tot 17.00 uur geserveerd met zoete en hartige hapjes. Wij serveren diverse soorten thee en voor de liefhebbers ook koffie. De Schaapskooi heeft een mooi gedecoreerde buffettafel boordevol met lekkernijen voor u samengesteld om uitgebreid te snoepen vanaf 30 personen.

Koffietafel

Wilt u simpel, maar toch lekker en betaalbaar genieten? Wij bieden u keuze uit diverse koffietafels. Van een simpele broodjeslunch tot een compleet lunchbuffet.

Ontbijt

Ons ontbijt bestaat uit rijkelijk belegde luxe broodjes. Handfruit, roerei en natuurlijk koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange maken het plaatje compleet. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten.

De Schaapskooi

Korftlaan 3
2616 LJ Delft
Tel. 015 - 213 44 95
Fax. 015 - 212 17 31