Kinderen

Ideaal gelegen in de Delftse natuur, denkt de Schaapskooi ook aan haar kleine gasten. Naast de mogelijkheid om lekker ongestoord en daarmee veilig spelletjes te doen, serveren wij ook een uitgebreid kindermenu.

Voor de kinderen serveren wij kinderpannenkoeken met een verrassing en diverse kindermenu’s. Onze gerechten kunnen in kleine(re) porties klaargemaakt worden. Ook wat betreft drankjes hebben we rekening gehouden met de kinderen. Ranja met een rietje, Fristi en Chocomel staan op de drankenkaart Daarnaast behoren kinderijsjes en chips ook tot de mogelijkheden.

De Schaapskooi is gevestigd direct naast de Kinderboederij, de Waterspeeltuin en tegenover het milieucentrum de Papaver. De Kinderboederij en de Papaver zijn beiden het gehele jaar geopend, de Waterspeeltuin is geopend van 1 april tot 1 oktober. De Kinderboederij en de Papaver zijn gratis toegankelijk, de Waterspeeltuin kost € 2,00 entree p.p.

Als het erg slecht weer is biedt de Schaapskooi de mogelijkheid om filmpjes te kijken. Ook kunnen er bij ons binnenactiviteiten plaatsvinden. Voor de allerkleinsten is er een verschoonruimte aanwezig en zijn er kinderstoelen beschikbaar.

Om uw kind alvast in de juiste stemming te brengen, kunt u hieronder verschillende kleurplaten downloaden:

De Schaapskooi

Korftlaan 3
2616 LJ Delft
Tel. 015 - 213 44 95
Fax. 015 - 212 17 31