Bruiloften

De Schaapskooi is een officiële trouwlocatie waar u de mogelijkheid heeft om elkaar het jawoord te geven in de stijlvolle zalen, de prachtige tuin of op het zonnige terras. Voor een klassieke receptie, een walking dinner, galabal of swingend feest bent u bij ons aan het juiste adres.

Natuurlijk kunt u ervan uitgaan dat wij van uw bruiloft de mooiste dag van uw leven zullen maken. Met onze kennis, creativiteit en jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig adviseren om van een geslaagd bruiloft een onvergetelijke bruiloft te maken.

In ons team is een ervaren trouwplanner aanwezig die precies weet hoe de organisatiedruk bij u uit handen gehaald kan worden. De trouwplanner kan u en uw gasten tijdens alle voorbereidingen en op de grote dag zelf begeleiden.

Combineer uw bruiloft bij de Schaapskooi met een verblijf in het op loopafstand gelegen WestCord Hotel Delft! U brengt uw huwelijksnacht door in een luxe studio met uitzicht over Delft of Rotterdam.

Trouwen en feesten op 1 locatie

Bij De Schaapskooi kunt u trouwen en direct genieten van een mooie feestavond of receptie. Wij hebben 3 unieke zalen die individueel of in combinatie te huur zijn. Of u nu met een kleine, intieme groep bent of met een grote groep feestgangers. Tot 218 mensen kunnen bij ons terecht en gratis parkeren!

Feesten & partijen

Bij de Schaapskooi doen we meer dan uw feest een mooie locatie bieden. Onze ervaren planners staan klaar om uw gehele planning voor uw feest of bruiloft uit handen te nemen. Ons team staat volledig voor u klaar om uw wensen om te zetten naar werkelijkheid.

Onze chefs staan voor u klaar

Wij gaan altijd uit van de persoonlijke wensen van onze gasten. Van een rijk aanbod van diverse dinerbuffetten tot een heerlijk uitgeserveerd meergangen diner. Feestarrangementen, lunches, diners, recepties, alles wordt op maat samengesteld. Wij houden rekening met allergieën en informeren u ter plekke over onze gerechten wat betreft allergenen. 

Wedding Deal - 5% korting

Waarom niet op maandag, dinsdag of woensdag trouwen? De Schaapskooi heeft voor u een aantrekkelijke Wedding Deal samengesteld. Een geheel verzorgde bruiloft naar eigen idee, volledig verzorgd door De Schaapskooi, waarbij u 5% korting krijgt op de totale offerte. Tijdstippen zijn zelf te bepalen, zodat u niet aan stramien vastzit. Benader ons om alle mogelijkheden en combinaties eens rustig door te nemen!

GRATIS huwelijksnacht!

Een fantastische huwelijksdag die zal worden afgesloten met een romantische huwelijksnacht in **** WestCord Hotel Delft. Deze huwelijksnacht is GRATIS bij een minimale omzetgarantie van € 4.750,00 en geldt alleen voor het bruidspaar.

Vervoer naar het hotel na jullie feest is inbegrepen.

Wij kijken terug op een geslaagde avond. De zaal was precies goed voor het aantal gasten en het eten was heerlijk. De amuse was een verrassing en het buffet en ook het dessert waren voortreffelijk. Van de gasten hebben we alleen positieve reacties gekregen. Nogmaals dank en met vriendelijke groet.

Ernst

De Schaapskooi

Korftlaan 3
2616 LJ Delft
Tel. 015 - 213 44 95
Fax. 015 - 212 17 31