Feesten & partijen

Met ons inlevingsvermogen maken wij van iedere wens een feest. Of dit de verjaardag van opa betreft waarbij onze piano voor de muzikale noten zorgt of een sprankelend feest met een rockband. In alle jaren dat wij al bezig zijn is niets ons nog te gek geweest!

Hoe gaan wij te werk

Voor het gemak bieden wij een aantal arrangementen, maar dit is lang niet alles wat wij te bieden hebben. Ieder feest is anders en wij doen er alles aan om samen met u uw feest op maat te maken. Wij spreken alle mogelijkheden graag met u door en maken op basis van uw specifieke wensen een gedetailleerde offerte op met vaste prijsafspraak.

Meer dan alleen een locatie

Bij de Schaapskooi doen we meer dan uw feest een mooie locatie bieden. Onze ervaren planners staan klaar om uw gehele planning voor uw feest of bruiloft uit handen te nemen. Ons team staat volledig voor u klaar om uw wensen om te zetten naar werkelijkheid.

Een greep uit onze arrangementen

Feestavond

Wij bieden u deze feestavond aan in de vorm van een all-in arrangement met een ruime sortering drankjes en hapjes in een feestelijke sfeer met gastvrije bediening. De feestavond begint om 20.30 uur en eindigt om 01.00 uur en bestaat uit:

Receptie

Heeft u iets bijzonders te vieren? Uw receptie of borrel is bij de Schaapskooi in goede handen. Wij bieden verschillende arrangementen, maar we bespreken graag uw persoonlijke wensen voor receptie op maat.

Bruiloft

Een bruiloft is meer dan alleen het geven van een groot feest. Bij De Schaapskooi is men in staat om u het gehele traject uit handen te nemen, te begeleiden en te huisvesten. U bepaalt, waar wij u van advies voorzien.

Afstudeerborrel

Van de TU Delft studeren er jaarlijks honderden studenten af. Traditiegetrouw wordt dit gevierd met een afstudeerborrel. De Schaapskooi heeft daarvoor de perfecte ruimte; de Bar. De Bar is te reserveren vanaf 30 personen; het maximum aantal personen is 60. Onderstaand arrangement is gericht op een borrel van twee uur.

Verjaardag

Jarig, maar geen zin in al het geregel en rommel thuis? Boek dan het drie uur durende verjaardagarrangement Schaapskooi. Al het geregel wordt uit handen genomen en u kunt zorgeloos genieten van uw verjaardag.

Het Kraamfeest

De kleine is geboren en alle vrienden, familieleden en collega’s willen natuurlijk op kraamvisite komen. Er moet vaak heel veel gepland worden om iedereen in de eerste weken langs te kunnen laten komen. Dit is eenvoudig op te lossen door in de weken na de bevalling een twee uur durend kraamfeest te organiseren. Zo kunt u thuis genieten van uw baby en bij de Schaapskooi van alle aandacht!

Kinderfeestjes

Op de woensdagmiddag reserveren wij speciaal ruimte voor onze kleine gasten. De kinderen worden 2 uur lang bezig gehouden met allerlei spelletjes, samen zingen en rondbanjeren in de Delftse Hout. Lekkers mag natuurlijk niet ontbreken: Een pannenkoek, ranja, snoep en een ijsje. Aan het einde van de middag krijgen alle kinderen een kadootje mee naar huis. Informeert u eens naar onze mogelijkheden! 

Namens de gehele familie enorm bedankt voor de uitstekende verzorging en geweldige inzet.
Iedereen heeft enorm genoten. De veganisten waren helemaal onder de indruk van hetgeen hen werd aangeboden.

Groet Wim

De Schaapskooi

Korftlaan 3
2616 LJ Delft
Tel. 015 - 213 44 95
Fax. 015 - 212 17 31