Zakelijk

De zakelijke gast is een erg belangrijke doelgroep voor ons bedrijf; wij bieden naast een drietal vergaderarrangementen ook een aantal aanvullende groepsactiviteiten aan. De uitgevoerde verbouwingen, de ligging van ons bedrijf en ons nieuwe concept zorgen er voor dat wij de zakelijke markt nog beter van dienst kunnen zijn.

Vergaderen

De Schaapskooi is uitermate geschikt om te vergaderen: gelegen nabij de A13, gratis parkeerplaatsen voor de deur, een prachtige, rustgevende omgeving, ruime zalen en een aparte bar voor een pauze of een afsluitende borrel. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis internet.

Teambuilding

U wilt eens in alle rust met uw team een pas op de plaats maken, weg van alle hectiek. Of u wilt met uw personeel werken aan teambuilding door middel van een workshop? Wij kunnen het voor u regelen. De rustige ligging, de omringende natuur, de ruimte en onze faciliteiten zijn de ideale ingrediënten om veel mogelijk te maken. De Schaapskooi biedt met name door de weeks prima mogelijkheden.

1 of meerdaagse congressen

In principe zijn legio mogelijkheden bespreekbaar. Een congres vraagt vaak wat meer inspanning van zowel u als onze mensen. Mogelijk dat uw activiteit een aantal bijzondere eisen stelt, die wij niet standaard aanbieden. In dat geval bekijken wij vanuit een realistisch oogpunt wat wij u kunnen bieden of leggen wij u alternatieven voor. Niet geschoten is altijd mis! Maak daarom vrijblijvend een afspraak met ons!

De Schaapskooi

Korftlaan 3
2616 LJ Delft
Tel. 015 - 213 44 95
Fax. 015 - 212 17 31