Eten & drinken

Van het ontbijt tot een laat diner en ook nog in de diverse prijsklassen kunt u bij ons terecht. Onze keukenbrigade stelt tevens iedere maand een menu Schaapskooi samen, gebaseerd op de ingrediënten passend bij het seizoen. Onze arrangementen zijn op een Frans / Nederlandse keuken gebaseerd.

Wij kunnen ook menukaarten voor u maken voorzien van uw eigen samengestelde tekst.

Onze wijnkaart sluit prima aan bij de gerechten die wij serveren. Het is ook mogelijk om uw diner aan te vullen met een wijnarrangement. Ons team adviseert u graag bij het maken van uw keuze.

Winterbuffet, € 27,50 p.p.

In de wintermaanden serveren wij een stampottenbuffet, vanaf 25 personen.

Koud en warm buffetten

Wij serveren de buffetten vanaf 30 personen. Uiteraard is het mogelijk om een buffet uit te breiden met een kopje soep en/of een dessert buffet.

Barbecue

De barbecue wordt door onze keukenbrigade op één van onze terrassen geserveerd. Bij slecht weer is er natuurlijk een zaal voor u beschikbaar. Barbecues serveren wij voor groepen vanaf 30 personen.

'Walking Dinner'

Ons 'Walking Dinner' biedt een dynamische en heerlijke gelegenheid om bij te praten met uw relaties. De gasten kunnen de gerechten, al kletsend, aan een statafel comfortabel eten.

Brunch

Heerlijk uitslapen, geen ontbijt maken maar aanschuiven aan een grandioze brunch die wordt gepresenteerd op een groots buffet tussen 12.00 uur en 15.00 uur.
Vanaf 30 personen kunnen wij dit voor u organiseren.

Koffietafel

Wilt u simpel, maar toch lekker en betaalbaar genieten? Wij bieden u keuze uit diverse koffietafels. Van een simpele broodjeslunch tot een compleet lunchbuffet.

Ontbijt

Ons ontbijt bestaat uit rijkelijk belegde luxe broodjes. Handfruit, roerei en natuurlijk koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange maken het plaatje compleet. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten.

De Schaapskooi

Korftlaan 3
2616 LJ Delft
Tel. 015 - 213 44 95
Fax. 015 - 212 17 31